Gerilimi Haberleri

gerilimi haberleri ve güncel gerilimi gelişmeleri, gerilimi ile ilgili tüm video, gerilimi fotoğrafları ve gerilimi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği (AB) Sivil Koruma ve İnsani Yardım Koordinatörü Janez Lenarcic, Filistin’e yönelik finansal yardımların durdurulmasını takiben insani yardımlara devam...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

GENEL

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı James Cleverly ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan ile bugün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi...

GÜNCEL

TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, "Mescidi Aksa'ya yapılan saldırı asla ve asla kabul edilemez." dedi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kanada ile Hindistan arasında Sih liderin öldürülmesiyle başlayan gerilimle ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Dış Politika Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jack Sullivan ile telefonda görüştü.