Güçlü Haberleri

güçlü haberleri ve güncel güçlü gelişmeleri, güçlü ile ilgili tüm video, güçlü fotoğrafları ve güçlü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü giriyoruz" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Genişletişmiş Oturumu’nda açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

H&M Group CEO’su Daniel Erver. "Güçlü gelişimimize katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımızla gurur duyuyorum.” dedi.

MÜZİK

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, bayram konserlerine dolu dizgin devam ediyor.... Yaşar, bayramın üçüncü gününde Vogue Hotel Bodrum'daydı.

MÜZİK

Türk pop müziğinde son dönemin en güçlü kadın vokallerinden Selin, IF Performance Hall Beşiktaş’ta sürprizlerle dolu bir geceye imza attı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Asya Altyapı Yatırım Bankası (AAYB) Başkanı Jin Liqun ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle 'Türkiye-KKTC 2024 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Anayasası - Sivil Anayasa, Güçlü Türkiye Sempozyumu'nda konuştu.

GENEL

Norveç Başbakanı Jonas Store ve Dışişleri Bakanı Espen Eide, bugün basın toplantısı düzenleyerek Filistin’i bağımsız bir devlet olarak tanıma kararı...

SPOR

Molakai’de yaklaşık 12 saat aralıksız kulaç atan Bengisu Avcı, bitime az bir süre kala üst üste kutu denizanası da denilen...

GENEL

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

GENEL

Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexandra Papadopoulou, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na Yunanistan’dan gerçekleştirdiği videolu bağlantı ile katılım sağladı.