Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İngiltere’de 134 milletvekili ve Lord, İsrail’e silah satışının durdurulmasını talep eden mektubu İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron’a gönderdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı...

GÜNCEL

Sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Han Yunus’ta bulunan Al-Amal Hastanesi’nin 40 gün süren İsrail kuvvetleri kuşatmasının ardından hizmet dışı kaldığını duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi, Gazze’deki savaşta koydukları hedefleri gerçekleştirmek için faaliyetlerini sürdüreceklerini duyurdu.

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Almanya'daki Hannover Başkonsolosluğu'na PKK destekçileri tarafından yapılan saldırıya ilişkin, ilgili ülkelerden terör örgütü destekçilerinin eylemlerine izin verilmemesi...

GÜNCEL

Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yönelik taşlı saldırı girişimiyle ilgili, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz ile görüşüldü.

GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı'nca, 'İsrail ile ticaret yapıldı' iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 'İsrail ile işbirliği' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Polonya Dışişleri Bakanı Radoslaw Sikorski, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefonda görüştü...

GENEL

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, “İsrail, Birleşmiş Milletler ateşkes kararına uymazsa İsrail ile diplomatik ilişkilerimizi keseriz” dedi. Colombia