Hasan Haberleri

hasan haberleri ve güncel hasan gelişmeleri, hasan ile ilgili tüm video, hasan fotoğrafları ve hasan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF'nin Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, adının Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için geçtiğini ancak önceliğinin Beşiktaş olduğunu belirtti.

SAĞLIK

Eğer kalp hastalığı riski taşıyorsanız aşırı sıcaklarda dışarı çıkma konusunda her zamankinden daha fazla dikkatli ve özenli olmalısınız.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Malezya Savunma Bakanı Mohamed Khaled Nordin Hasan ile bir araya...

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Almanya dönüşünde havalimanında açıklamalarda bulundu...

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Almanya'da Bayern Münih Kulübü Başkanı Herbert Hainer ve RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez ile...

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih - Real Madrid ve Borussia Dortmund - PSG maçlarını yerinde izlemek üzere Türk...

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası için geldiği Antalya'daki EXPO 2016 alanında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu...

SPOR

Turizmci Aslı-Bora Pehlivanlar çiftinin büyük oğulları Hasan Boran Pehlivanlar spora olan düşkünlüğünü bayram tatili için gittikleri Kıbrıs'ta devam ettirdi.

SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Ümraniye’de oyuncularla bir araya geldi ve toplantı yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün temasları kapsamında Amman’da Ürdün Kralı Abdullah ve Prens Hasan Bin Tallal ile ayrı ayrı görüştü.