Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Malezya Savunma Bakanı Mohamed Khaled Nordin Hasan ile bir araya geldi.

Çin-Mao Ning: "Filistinli gruplar, bölünmenin sona ermesi için Pekin Deklarasyonu’nu imzaladı" Çin-Mao Ning: "Filistinli gruplar, bölünmenin sona ermesi için Pekin Deklarasyonu’nu imzaladı"

Bakan Güler, Malezyalı mevkidaşını bakanlıkta resmi törenle karşıladı. İki ülke milli marşlarının çalınmasının ardından konuk Bakan Nordin, onur kıtasını selamladı.

Bakanlar, törenin ardından basına kapalı olarak baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.

İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Malezya Savunma Bakanı Mohamed Khaled bin Nordin'in huzurunda ile A400M, S-70A, CN-235 ve C-130 uçaklarının teknik ve lojistik hizmetlerine ilişkin iş birliği anlaşması imzalandı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "AIROD ile ASFAT arasında A400M, S-70A, CN-235 ve C-130 uçaklarının teknik ve lojistik hizmetlerine ilişkin İş Birliği Çerçeve Anlaşması, Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler ve Malezya Savunma Bakanı Sayın Mohamed Khaled bin Nordin'in huzurlarında imzalandı. İki dost ülke ve şirketlerimiz için hayırlı olmasını dileriz" denildi. 

Editör: Admin Admin