Hizmet Haberleri

hizmet haberleri ve güncel hizmet gelişmeleri, hizmet ile ilgili tüm video, hizmet fotoğrafları ve hizmet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endeksi verilerini açıkladı.

GENEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’de bulunan Nasser hastanesinin bir haftadır devam eden kuşatma sonucu hizmet dışı kaldığını duyurdu.

İş Dünyası

CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, 2024 yılında gayrimenkul sektöründeki yenilik ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Aralık 2023 dönemine ilişkin hizmet üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), cak 2024 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin ciro ile perakende satış endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),  Kasım 2023 dönemine ilişkin hizmet üretici enflasyonuna işaret eden hizmet üretici fiyat endeksi (H-ÜFE) verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 'Girişim Özelliklerine Göre Uluslararası Hizmet Ticareti İstatistikleri, 2021' bültenini yayımladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2023 dönemlerine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin hizmet üretici enflasyonuna işaret eden hizmet üretici fiyat endeksi (H-ÜFE) verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle Haliç Kongre Merkezinde bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2023 dönemine ilişkin ciro ve perakende satış endekslerini açıkladı.