Ihracat Haberleri

ihracat haberleri ve güncel ihracat gelişmeleri, ihracat ile ilgili tüm video, ihracat fotoğrafları ve ihracat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Cari işlemler dengesindeki iyileşme büyük ölçüde dış ticaret açığındaki düşüşten kaynaklanmıştır" dedi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ticaret kısıtlamasının uygulanmadığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı...

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı...

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, 2024 Ocak-Şubat döneminde 16 ilin 500 milyon doların üzerinde mal ve hizmet ihraç ettiğini, 59 ilin ihracat rakamlarının...

EKONOMİ

Hazine  ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Merkez Bankası'nın enflasyonu düşürmesine yardımcı olmak amacıyla maliye politikasını sıkılaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk iki ayında denizcilik yük istatistiklerinde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2024 yılı Şubat ayı dış ticaret rakamlarına baktığımızda ihracatımız yüzde 13,6 artışla 21 milyar 86 milyon...

EKONOMİ

Türkiye'nin dış ticaretinde en yüksek pay sahibi ülke grubu Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü (OECD) ülkeleri oldu.

EKONOMİ

Türkiye  İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak 2024 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malatya'da Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin değerlendirme toplantısına katıldı.