Ikili Haberleri

ikili haberleri ve güncel ikili gelişmeleri, ikili ile ilgili tüm video, ikili fotoğrafları ve ikili haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail ile Meclis'teki makamında bir araya geldi.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Toplantısı için gittiği İtalya’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yaptı ve G7 toplantısına katıldı.

GENEL

Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont, Türkiye ile Fransa arasında ikili iş birliğini derinleştirmek ve ekonomik ilişkileri geliştirmek için çalıştıklarını söyledi

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ishaq Dar ile yaptığı görüşmeyi takiben ortak basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Trade Winds Europe/Eurasian'ın ikinci günü ABD Büyükelçisi Jeffry Flake ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konuşmaları ile başladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, İstanbul'da görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mali Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Abdoulaye Dıop ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ikili ilişkileri ele almak için İran'ın başkenti Tahran'da temaslarda bulundu.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Toplantısı'nın 2'nci gün oturumlarına katıldı.

GÜNCEL

Türkiye ve Yunanistan arasında yapılan anlaşma ile İkili Geçiş Belgesi kotası, 26 binden 30 bine çıkarıldı.

GENEL

Finlandiya, Rusya ile olan 4 sınır kapısını 'yasadışı geçişleri' durdurmak için bugünden itibaren kapattığını duyurdu.