Ikinci Haberleri

ikinci haberleri ve güncel ikinci gelişmeleri, ikinci ile ilgili tüm video, ikinci fotoğrafları ve ikinci haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2023 dönemine ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.

GÜNCEL

 ABD’nin Pennsylvania eyaletinde bir araç evin ikinci katına daldı. Yetkililer sürücünün kasıtlı olarak eve doğru sürdüğünü açıkladı. 

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın dün Pokrovsk kentinde düzenlediği saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Anadolu Efes, dinamik faaliyet ortamı ve değişken makroekonomik göstergelerin olduğu ikinci çeyrekte de güçlü performansını sürdürdü.

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk hakkında açıklamalarda bulundu.

DİZİ

Robert Jordan’ın çok satan roman serisinden uyarlanan popüler fantastik dizinin ikinci sezonu 1 Eylül’de Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak.

CEMİYET

Seda Canatan ve Melis Ağazat’tan Kempinski Residances Nef Reserve Gölköy’de yer alan Da Mario Restaurant'ta göz alıcı davet.

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen '2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) nisan-mayıs-haziran 2023 dönemini kapsayan yılın 2'nci çeyreğine ilişkin turizm istatistiklerini açıkladı.

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci Ön Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş, konuk ettiği Arnavutluk ekibi KF Tirana’yı 3-1 mağlup etti.

SonDakika
MAGAZİN

Simge, aşk şarkılarını söylerken seyirciye içini döktü, “Ayrılık şarkıları içimi acıtıyor. Mutlu aşk şarkılarından totemim var” dedi.