Iran israil Haberleri

iran israil haberleri ve güncel iran israil gelişmeleri, iran israil ile ilgili tüm video, iran israil fotoğrafları ve iran israil haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, İstanbul'da görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Almanya Şansölyesi Olaf Scholz İsrail’in İran’a yönelik saldırıları ile ilgili olarak bugün açıklama yaptı..

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 14 Nisan’da İran’ın düzenlediği saldırıya ilişkin detayları paylaştı...

GENEL

ABD’nin çağrısıyla İran’ın saldırılarının ardından dün akşam toplanan G7 liderleri, yaptıkları ortak açıklamada saldırıyı kınadıklarını belirtti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in, İran'ın Şam Büyükelçiliğine gerçekleştirdiği saldırının ardından İran'ın yaptığı misillemeye ilişkin açıklama yaptı. republic turkey ministry foreign

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bölgemizi tehdit eden İsrail ile İran arasındaki karşılıklı saldırıları büyük endişeyle izliyoruz" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Hollanda, Belçika ve Rusya Dışişleri Bakanları ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, dün gece İran’ın saldırıları sonrası telefonda görüştü.