Israel gaza war Haberleri

israel gaza war haberleri ve güncel israel gaza war gelişmeleri, israel gaza war ile ilgili tüm video, israel gaza war fotoğrafları ve israel gaza war haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Majid bin Muhammad Al-Ansari, Gazze’de ‘kasıtlı açlığa’ göz yumulmaması ve uluslararası toplumun bu duruma net bir...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Turk, İsrail-Filistin gündemiyle ilgili yaptığı yazılı açıklama yaptı.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA 9. Parlamento Başkanları Konferansı 1. Oturumu’nda konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Birleşmiş Milletler’in (BM) 18 yardım kuruluşunun şefleri, İsrail’in Filistinli sivilleri güneye gönderip Gazze'de ‘güvenli bölgeler’ oluşturulmasına yönelik çalışmalarda yer almayacaklarını...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakoviç ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da devlet başkanlarının eşleriyle 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi'nde bir araya geldi.

GENEL

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.