Israel hamas Haberleri

israel hamas haberleri ve güncel israel hamas gelişmeleri, israel hamas ile ilgili tüm video, israel hamas fotoğrafları ve israel hamas haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

İsrail Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz’ın istifasından 8 gün sonra kabine dağıldı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Bağımsız Uluslararası Soruşturma Komisyonu, Türkiye ve Mısır’da İsrail-Hamas savaşının mağdurlarıyla yaptıkları görüşmelere ilişkin rapor hazırladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu görüşmeleri kapsamında İsrail’i ziyaret etti...

GENEL

Hamas hareketi, BM Güvenlik Konseyi’nin dün akşam Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin çağrıda bulunan kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Gazze'de hemen ateşkes öngören ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin karar tasarısı kabul edildi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), 7 Ekim’de Hamas tarafından Nova müzik festivalinden kaçırılan 4 kişinin özel bir operasyonla bu sabah serbest...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile dün Washington’da bir araya geldi.

GENEL

ABD Stratejik İletişimden Sorumlu Ulusal Güvenlik Koordinatörü John Kirby, basın toplantısı düzenledi... Kirby: Hamas’tan ateşkes için resmi yanıt bekliyoruz

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, Biden’ın ateşkes önerisini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek iki tarafa da öneriyi kabul etme çağrısı yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, savaşın sonra ermesi konusunda şartların kendileri için değişmediğini söyledi.