Israil filistin Haberleri

israil filistin haberleri ve güncel israil filistin gelişmeleri, israil filistin ile ilgili tüm video, israil filistin fotoğrafları ve israil filistin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Dışişleri Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde BM'de Filistin’in konseye tam üyeliği kapsamında yapılan oylamaya destek veren ülkelerin temsilcilerini, bakanlığa çağıracağını duyurdu.

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu...

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es Sisi ve Ürdün Kralı Abdullah, dün ortak açıklama yaptı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece düzenlediği basın toplantısında Refah kentine olası kara operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Han Yunus’ta bulunan Al-Amal Hastanesi’nin 40 gün süren İsrail kuvvetleri kuşatmasının ardından hizmet dışı kaldığını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 32 bin 226 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

Rusya ve Çin, ABD’nin New York kentinde bugün toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde görüşülen, ateşkes ve Gazze'deki rehinelerin serbest bırakılması...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares Bueno ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

ABD Senatosu çoğunluk lideri Demokrat Parti Senatörü Chuck Schumer, İsrail’e seçim çağrısında bulundu.