Israil gazze Haberleri

israil gazze haberleri ve güncel israil gazze gelişmeleri, israil gazze ile ilgili tüm video, israil gazze fotoğrafları ve israil gazze haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avrupa Komisyonu, Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajı paylaşarak saldırı kapsamında soruşturma talebinde bulundu.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, World Central Kitchen (WCK) çalışanlarına yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece düzenlediği basın toplantısında Refah kentine olası kara operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı'nca BM Güvenlik Konseyi'nin; İsrail'in Gazze'deki saldırılarına ilişkin kabul ettiği son 'ateşkes' kararının ve Uluslararası Adalet Divanı'nın açıkladığı ilave...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, Beyaz Saray’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu...

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Han Yunus’ta bulunan Al-Amal Hastanesi’nin 40 gün süren İsrail kuvvetleri kuşatmasının ardından hizmet dışı kaldığını duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi, Gazze’deki savaşta koydukları hedefleri gerçekleştirmek için faaliyetlerini sürdüreceklerini duyurdu.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 'İsrail ile işbirliği' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, “İsrail ile aynı hedeflere sahibiz, Hamas'ın yenilgiye uğratılması. Ancak Refah'ta büyük bir kara operasyonu bunu başarmanın...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 32 bin 226 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.