Israile Haberleri

israile haberleri ve güncel israile gelişmeleri, israile ile ilgili tüm video, israile fotoğrafları ve israile haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İskoçya’nın eski Birinci Bakanı Hamza Yusuf, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarını kınayan devletlerin İsrail’e silah satışı yaparak Gazze’de yaşananlara sessiz...

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail’in Filistin’de yerleşim yerlerini ‘yasallaştırması’ ve devlet arazisi ilan etme girişimlerine tepki gösterdi.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İsrail’in Nuseirat’ta düzenlediği ve 4 rehinenin kurtarılmasıyla sonuçlanan operasyon kapsamında tebrik mesajı yayımladı.

GENEL

Beyaz Saray, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın bugün İsrail’e gideceğini ve Başbakan Binyamin Netanyahu ile görüşme gerçekleştireceğini duyurdu.

GENEL

Avrupa Birliği’nin dışişlerinden sorumlu Yüksek Temsilci Josep Borrell adına bugün yayımlanan açıklamada İsrail'e, Refah'taki saldırıları ‘derhal’ sonlandırması çağrısında bulunuldu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, dün düzenlenen basın toplantısında İngiltere'nin Refah’a düzenlenecek bir operasyonu desteklemeyeceğini ifade etti. .

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun “Anlaşma olsa da olmasa da Refah’a gireceğiz” açıklamasının ardından uyarıda bulundu.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye olarak, Güney Afrika’nın İsrail’e karşı Uluslararası Adalet Divanı’nda açtığı davaya müdahil olmaya karar verdik." dedi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Çin'e yaptığı ziyareti ile ilgili İngiliz medyasına değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi, aylar süren bekleyişin ardından İsrail ve Ukrayna’ya askeri, Gazze, Sudan ve Haiti’ye insani yardımları içeren 61 milyar...

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, mecliste yapılan, Ukrayna ve İsrail’e askeri desteği öngören yasanın oylamasının ardından basın mensuplarına konuştu.