İtalyan Haberleri

İtalyan haberleri ve güncel İtalyan gelişmeleri, İtalyan ile ilgili tüm video, İtalyan fotoğrafları ve İtalyan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Beşiktaş’ın dün gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği 34 yaşındaki İtalyan santrfor Ciro Immobile, "Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

SPOR

Galatasaray, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun Serie A ekiplerinden Atalanta'ya şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralandığını açıkladı.

SPOR

Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılan İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci, aktif futbolculuk kariyerini noktalama kararı aldı.

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan, organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un da aralarında olduğu 17'si Türk, 2'si İtalyan...

SPOR

Ünlü İtalyan futbolcu Mario Balotelli cilt bakımı ve saç bakımı için İstanbul’a geldi.

MEKAN

Dünyanın önde gelen lüks moda markası Dolce&Gabbana, ünlü inşaat şirketi JDS Development Group ile birlikte ABD'deki ilk gayrimenkul projesi olan...

İzmir’de, Arkas Holding bünyesindeki Arkas Otomotiv’in bayiliği ile hizmete giren Maserati showroomunun açılışı önceki gün düzenlenen özel bir davetle kutlandı.

OTOMOBİL

Maserati, yeni elektrifikasyon çağına öncülük eden GranCabrio Folgore’nin Dünya lansmanını gerçekleştirdi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Santa Maria İtalyan Kilisesi rahibi Anton Bulai ve Polonya'nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile telefonda görüştü. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’da İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

MODA

İtalyan moda devi FENDI, İkonik sanatçı Mariah Carey'nin California konseri için taşlarla işlenmiş özel bir elbise tasarladı.

SANAT

İtalyan tenor Andrea Bocelli, 30.yıl konserleri kapsamında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştireceği konserin tanıtım toplantısı dolayısıyla İstanbul'a geldi.