İzmir’de, Arkas Holding bünyesindeki Arkas Otomotiv’in bayiliği ile hizmete giren Maserati showroomunun açılışı önceki gün düzenlenen özel bir davetle kutlandı.

İTALYAN LÜKS VE SPORTİF OTOMOBİL MARKASI MASERATİ, ÜLKEMİZDEKİ BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas’ın ev sahipliğindeki açılış törenine, İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün, Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ile Alfa Romeo Marka Direktörü Özgür Süslü’nün de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Semahat Arsel: “Vakfın başarısı, çalışmaların sürdürülebilirliği ile mümkün” Semahat Arsel: “Vakfın başarısı, çalışmaların sürdürülebilirliği ile mümkün”

ÖZGÜR SÜSLÜ

110 yılı aşkın tarihe sahip olan İtalyan lüks otomobil markası Maserati, yüksek performanslı otomobilleri zamansız İtalyan tasarımıyla birleştiriyor. Maserati lüks, sportiflik ve stilin buluştuğu özgün otomobillerden oluşan ürün yelpazesiyle global ölçekte ve Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Maserati ürün gamında markanın ilk SUV’u Levante, ‘her günü benzersiz kılan’ SUV Grecale, ikonik İtalyan Grand Tourer GranTurismo, ve markanın yeni üstü açık modeli GranCabrio modelleri bulunuyor. Ürün gamının en tepesinde ise V6 Nettuno motor ile donatılmış super spor otomobil MC20 ve MC20 Cielo yer alıyor. 

Türkiye’de Fer Mas tarafından temsil edilen Maserati, Arkas Otomotiv’in bayiliği ile şimdi de İzmir’de otomobil tutkunları ile buluşuyor. Markanın yeni lüks deneyimini yansıtan showroomun açılışı geçtiğimiz gün düzenlenen özel bir davetle kutlandı.

CENGİZ EROLDU -  LUCİEN ARKAS - GIORGIO MARRAPODI -  DANIELE BIANCHI

LUCİEN ARKAS: ARKAS HOLDİNG VE KOÇ HOLDİNG ARASINDAKİ BU SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ BİRLİĞİNİN DAHA UZUN YILLAR AYNI İSTİKRARLA DEVAM EDECEĞİNE İNANCIM TAM"

Açılışta konuşan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, “Arkas olarak yaptığımız her yatırımda fark yaratmanın yanında sinerji yaratarak birlikte büyüyebileceğimiz iş birliklerine önem verdik. Bu kez de Arkas Otomotiv ve Tofaş güçlerini bileştiriyor. Maserati otomobillerinin Tofaş bünyesinde yer alan Fer Mas’ın Türkiye Distribütörlüğünü üstlendiği dünyaca ünlü Maserati markasını İzmir’de 2 lokasyonda temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Başarının arkasındaki en önemli kelime güven. Bizim birbirimize duyduğumuz güvenin aynısını müşterimiz de hissetmeli ki bizi tercih etsin. Bu noktada Arkas Otomotiv ve Tofaş iş birliğinin en büyük gücü; yenilikçi oluşu, kaliteli hizmet anlayışı ve kurumsal olmanın verdiği güven duygusundan geliyor. Arkas Holding ve Koç Holding arasındaki bu sürdürülebilir iş birliğinin daha uzun yıllar aynı istikrarla devam edeceğine inancım tam“ dedi.  

HAYDAR YENİGÜN: "ARAKAS OTOMOTİV İLE BİRLİKTE YENİ BİR MASERATI BAYİLİĞİ DEVREYE ALMAKTAN HEYECAN DUYUYORUZ"

Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün düzenlenen törende yaptığı konuşmada; “Arkas otomotiv, 2006 yılından bu yana dört büyük şehrimizdeki bayilikleri ile başarılı şekilde faaliyet gösteriyor. Türkiye otomotiv sektörü bildiğiniz gibi rekor bir yılı geride bıraktı ve 2024 yılına da oldukça hızlı başladı. Koç topluluğu ola her zaman olduğu gibi bugün de, ülkemizin geleceğine olan güçlü inancımızla, cesaret ve sorumlulukla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Maserati markası ülkemizde 2005 yılından bu yana Fermas şirketimiz tarafından başarıyla yönetiliyor. İzmir ilimizde artan müşteri ilgisine daha etkili şekilde yanıt verebilmek amacıyla, Arkas Otomotiv ile birlikte yeni bir Maserati bayiliği devreye almaktan heyecan duyuyoruz. Bayimizin yapmış olduğu yatırımın hizmet çıtasını ve müşteri memnuniyetini daha da yukarılara taşıyacağına inanıyorum. Başta Arkas Holding ve Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Lucien Arkas olmak üzere, bu kıymetli showroom ve satış sonrası tesis yatırımında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, başarılar ve bol kazançlar diliyorum. ”dedi. 

HAYDAR YENİGÜN - DANIELE BIANCHI - CAN YILDIRIM - CENGİZ EROLDU - MERVE ARKAS - GİORGIO MARRAPODI - LUCİEN ARKAS - ÖZGÜR SÜSLÜ 

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ise, “Otomotiv tarihinin efsane markalarından biri olan Maserati’nin beşinci bayisini İstanbul, Ankara ve Bursa’dan sonra bugün de İzmir şehrimizde otomobil tutkunlarıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 100 yılı aşkın bir tarihe sahip olan Maserati, otomotiv tarihinin en değerli markalarından biri. Şık, sportif ve performanslı otomobiller üreten, otomotiv tutkusunu bugünün lüks anlayışı ile birleştiren bir marka. İtalyan tasarım anlayışı ve mühendisliğinin ustalık ürünleri, Modena fabrikasında üretilen safkan İtalyan. İzmir de yaşam gustosu yüksek müşterilerimizin yaşadığı,hepimizin çok sevdiği bir şehir. Arkas Grubu ile ülkenin önde gelen sanayi şirketlerinden birisi olarak çok uzun yıllardır devam eden önemli bir iş birliğimiz var. Maserati markasını yöneten Fer Mas ise bir Tofaş iştiraki. Tofaş’ın yıllardır süren başarılı performansında, birçok işletmede olduğu gibi Arkas Grubu’nun verdiği hizmetlerin de çok değerli rolü var. Bu açılış ise Arkas Grubu ile Tofaş Grubu için yeni bir iş birliğini temsil ediyor. Bu açıdan bizler için çok önemli. Arkas Otomotiv’in güçlü ekibinin, Maserati markasının ve efsanevi İtalyan tasarımının ruhunu müşterilerine en iyi şekilde yansıtacağına inanıyorum. Değerli iş ortağımız Arkas Otomotiv’e ve markamıza yaraşır tesisin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: Admin Admin