Maserati Haberleri

maserati haberleri ve güncel maserati gelişmeleri, maserati ile ilgili tüm video, maserati fotoğrafları ve maserati haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

İzmir’de, Arkas Holding bünyesindeki Arkas Otomotiv’in bayiliği ile hizmete giren Maserati showroomunun açılışı önceki gün düzenlenen özel bir davetle kutlandı.

OTOMOBİL

Maserati, İtalya’da ve Avrupa’da satışa sunulan GranTurismo Folgore ve Grecale Folgore modellerini piyasaya sürmesinin ardından, elektrikli araç dünyasındaki yolculuğuna hız...

OTOMOBİL

Maserati, pist kullanımı için tasarladığı, 730 HP güce sahip yeni yarış otomobili MCXtrema’nın dünya lansmanını gerçekleştirdi.

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, Ferzan Özpetek’in yönettiği ve yakında gösterilecek kısa filminin ilk fragmanını yayınladı.

OTOMOBİL

Pirelli en yeni SUV'lar için orijinal ekipman olarak yaratılan yüksek performanslı yeni Scorpion MS dört mevsim lastiğini tanıttı.

OTOMOBİL

Maserati ailesinin en yeni üyesi Maserati MCXtrema, bir yarış otomobilinin tüm özelliklerini barındırırken 730 beygirlik gücüyle performansını gözler önüne seriyor.