Ikonik Haberleri

ikonik haberleri ve güncel ikonik gelişmeleri, ikonik ile ilgili tüm video, ikonik fotoğrafları ve ikonik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Beymen Beauty, 5-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Beymen Beauty Week ile ziyaretçilerini güzelliğin büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

MODA

Oud Minérale, ikonik oud'un muhteşem zenginliğini, ferahlatıcı okyanus mineralleriyle bir araya getirerek yeni bir koku ile karşımıza çıkıyor.

MÜZİK

66'ncı Grammy Awards sahiplerini buldu. Arjantinli şarkıcı Nicki Nicole ise Génesis isimli albümünün “En İyi Música Mexicana Albümü” ödülü kazandı.

MÜZİK

Dünyaca ünlü Belçikalı pop yıldızı Lara Fabian, 25 Nisan’da İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak.

MODA

İtalyan moda devi FENDI, İkonik sanatçı Mariah Carey'nin California konseri için taşlarla işlenmiş özel bir elbise tasarladı.

SİNEMA

Netflix'in yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın özel gösterimini dün New York'un ikonik salonu Paris Theatre’da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.

MAGAZİN

Jo Malone London ve Mamut Limited eserleri markanın en yeni kokusu English Pear and Sweat Pea eşliğinde sanatseverlerle buluştu.

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

İş Dünyası

Suzan Sabancı’nın eş başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılını New York’taki ikonik The Plaza Hotel’de kutlayacak.

MODA

Calvin Klein Alexa Demie, Kid Cudi, JENNIE, Jung Kook, Inez & Vinoodh ve Kendall Jenner gibi dünya yıldızlarının yer aldığı...

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati’nin global satışları, yılın ilk altı ayında yüzde 42’lik artış gösterdi.