Iyi Haberleri

iyi haberleri ve güncel iyi gelişmeleri, iyi ile ilgili tüm video, iyi fotoğrafları ve iyi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili açıklamada bulundu.

MAGAZİN

10. İstanbul Golden Palm Awards 2023, ödül töreninde 2023 yılının en iyi koreograf ödülü Asil Çağıl'ın oldu.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları (THY), Vietnam Devleti’nin ulusal bayrak taşıyıcısı Vietnam Airlines ile Ankara’da iyi niyet anlaşması imzaladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Maldivler Cumhurbaşkanı Muhammed Muizzu'nun eşi Sajidha Mohamed ile görüştü.

SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) grup toplantısında konuştu.

DİZİ

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı.

SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Ekim Birleşmiş Milletler (BM) Günü ve BM Teşkilatının kuruluşunun 78’inci yı dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

GÜNCEL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Filistin halkının meşru ve haklı talebinin terör eylemleri ile kirletilmesi kabul edilebilir değildir" dedi.

CEMİYET

TOÇEV Gönüllü Kadınlar Komitesi uzun yıllardır TOÇEV Çocukları'nın daha iyi şartlarda büyümesi, kendine güvenen bireyler olarak yetişmesi için tüm gücüyle...