Kadınların Haberleri

kadınların haberleri ve güncel kadınların gelişmeleri, kadınların ile ilgili tüm video, kadınların fotoğrafları ve kadınların haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10. yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen göz alıcı bir defile ile kutlandı.

MODA

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10'uncu yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile kutlandı.

CEMİYET

Sağlık ve beslenme sektörünün yenilikçi markalarından Velavit, kadınların cildine özel yeni formülü MNP Collagen’i özel bir lansman ile tanıttı.

SAĞLIK

Sağlık ve beslenme sektörünün yenilikçi markalarından Velavit, kadınların cildine özel yeni formülü MNP Collagen’i özel bir lansman ile tanıttı.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Semerkant'ta düzenlenen, Asya Kadın Formu Açılış Töreni'ne katıldı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Gazze'de hastaneye yapılan saldırı hakkında) İçerisinde kadınların, çocukların, masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak, İsrail’in en temel insani...

MODA

L’Oréal Paris’in simgeleşen organizasyonu Le Défilé, markanın köklerini aldığı Paris’te, dünyanın en simgesel yapılarından biri olan Eyfel Kulesi'nin altında gerçekleşti.

GENEL

Emine Erdoğan, Manhattan'daki Rockefeller Center'da Türkiye İş Kadınları Derneğinin (TİKAD) düzenlediği "Dünyaya Yön Veren Kadınlar" etkinliğine katıldı.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hindistan’da düzenlenen bakanlar düzeyindeki G20 Kadınların Güçlendirilmesi Konferansı'na katıldı. 

EKONOMİ

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, "Hedefimiz kadınların ekonomilerini yönetmelerine destek olmak" dedi.