Kamaştırdı Haberleri

kamaştırdı haberleri ve güncel kamaştırdı gelişmeleri, kamaştırdı ile ilgili tüm video, kamaştırdı fotoğrafları ve kamaştırdı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Söylediği şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Simge, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi.

MODA

Güzel aktris Scarlett Johansson, "Fly Me To The Moon" fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ve asil duruşuyla büyüledi.

MÜZİK

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, Bodrum’a bomba gibi bir giriş yaptı...

MAGAZİN

İş ve sanat hayatının ünlü siması Bilge Kuru tatiline Göcek’te devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iş insanı Barış Özgenal ile birliktelikleri...

MODA

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, FENDI İlkbahar- Yaz 2024 koleksiyonundan seçtiği turuncu elbisesi ve FENDI filo sandaletleri ile New York'ta objektiflere...

MÜZİK

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam KerkiSolfej organizasyonun gerçekleştiği konserde Ankara Atılım Sahnesinde sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, bayram konserlerine dolu dizgin devam ediyor.... Yaşar, bayramın üçüncü gününde Vogue Hotel Bodrum'daydı.

MÜZİK

Son çalışması "Filozof" büyük beğeni toplayan güzel şarkıcı Ömür Gedik, bayram boyunca 4 gece 4 konser verdi...

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Hadise 77. Cannes Film Festivali'ne katıldı. Şık kıyafeti ile kırmızı halıda boy gösteren Hadise medya ve basının ilgisi...

MAGAZİN

Ünlü aktris ve şarkıcı Selena Gomez, Martinez Hotel’de Messika yüksek mücevher tasarımlarıyla objektiflere takıldı.

MODA

Magnum’un yeni lezzetleri Magnum Chill ve Magnum Euphoria’nın kutlandığı partiye Magnum Türkiye onur konuğu olarak katılan Pınar Deniz, göz kamaştırdı.

MODA

Selena Gomez 77. Cannes Film Festivali'nde Emilia Perez filminin fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ile büyüleyici bir görünüm sergiledi.