Kıbrıs Haberleri

Kıbrıs haberleri ve güncel Kıbrıs gelişmeleri, Kıbrıs ile ilgili tüm video, Kıbrıs fotoğrafları ve Kıbrıs haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Azerbaycan'ın ulusal lideri Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yıldönümü, New York'un saygın kurumlarından Yale Club'da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle onurlandırıldı.

SonDakika

KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu: Kıbrıs sorununun tarifi, Rum tarafının 'Kıbrıs Cumhuriyeti' diye muamele görmesidir. Bu sorunu yaratan yapı da BMGK'nın...

SonDakika

MGK : Türkiye’nin, uluslararası hukuk ve antlaşmalardan kaynaklanan hakları çerçevesinde Kıbrıs Türklerinin güvenliği ve huzurunun teminatı olmaya devam edeceği vurgulanmıştır. 

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda’nın başkenti Dublin'de düzenlenen Avrupa Parlamento Başkanları Konferansı’nda konuştu.

DEKORASYON

Sakura Mimarlık kurucu ortağı ünlü mimar Sema Yazıcı gelecek hedeflerini HaberChannel.com'a anlattı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Birleşmiş Milletler 78’inci Genel Kurulu’nda hitap etti.

SonDakika
GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, atanmasının ardından ilk ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) sınırlarında bulunan Limasol'da Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'ne yönelik saldırıyı kınadı.  

SonDakika

Bakan Fidan: (Pile-Yiğitler Yolu) KKTC’yi her alanda sonuna kadar desteklemekteyiz. Kıbrıs Türkleri'nin haklı mücadelesini, dünya çapında tanınması için var gücümüz...

GENEL

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantı 3 saat 13 dakika sürdü. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamada bulundu.

SonDakika