Konseri Haberleri

konseri haberleri ve güncel konseri gelişmeleri, konseri ile ilgili tüm video, konseri fotoğrafları ve konseri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Haftalardır listelerde 1 numarada olan "Olmuşum Leyla" şarkısı ile müzik listelere yön veren Buray, bir yandan da konser turnesine hız...

MODA

İtalyan moda devi FENDI, İkonik sanatçı Mariah Carey'nin California konseri için taşlarla işlenmiş özel bir elbise tasarladı.

MÜZİK

Kendine has şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Fatma Turgut, önceki akşam Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de kapalı bir gişe konser verdi.

MAGAZİN

URBAN Care 10. Yılını Çağla Şıkel ve Enis Arıkan’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Mabel Matiz konseriyle kutladı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Anjelika Akbar, yeni albümü "AHENK 432" lansman konseri için 14 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşuyor.

EĞİTİM

Sabancı Üniversitesi “Geleceğe Söz Ver” temasıyla hayata geçirdiği burs programı kapsamında bu yıl büyük bir etkinlik gerçekleştirdi.

MÜZİK

İspanyolca aşk şarkılarının tutkulu sesi, Grammy Ödüllü Buika, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla Türkiye’ye geliyor.

MÜZİK

Yıldız Tilbe, sevilen şarkıları ile Kıbrıs İskele bölgesindeki The Arkın İskele Hotel'de sahne aldı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının gözde çifti Derya Kartoz - Tülin Kartoz evliliklerinin 41'inci yılını geride bıraktı.

MÜZİK

Türk popunun güçlü seni, başarılı sanatçı Sertab Erener, geçtiğimiz gün Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bir araya geldi.

MÜZİK

Gülben Ergen dün akşam Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Limak Cyprus Deluxe Hotel’e sahneye çıkan Ergen enerjisiyle kendine hayran bıraktı.