Konusunda Haberleri

konusunda haberleri ve güncel konusunda gelişmeleri, konusunda ile ilgili tüm video, konusunda fotoğrafları ve konusunda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde NATO Karargahı önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir’de Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) dün, İsrail-Filistin konusunda ‘acil ve uzatılmış insani ateşkes kararını’ oyladı.

GENEL

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada liderleri ortak bir açıklama yayınlayarak İsrail'in kendini savunma hakkını desteklediklerinin altını çizdi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas tarafından alıkonulan rehineleri geri getirmek konusunda kararlı olduklarını dile getirdi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İsrail-Filistin konusunda açıklama yaptı...

SonDakika

Dışişleri Bakanı Fidan: "(Yunanistan-Türkiye arasında) Sorunların çözümlerine yeni yaklaşımlar getirmek konusunda hemfikir olduk".

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşme öncesi basına açıklamada bulundu.

GÜNCEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Japonya hükümetince Fukushima nükleer santralinde depolanan suların okyanusa bugün bırakılması konusunda açıklama yaptı.

GENEL

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İtalyan turistlerin Arnavutluk'ta bir restoranda hesabı ödemeden kaçması ve hesabı kendi cebinden ödemesi konusunda açıklama yaptı.

GÜNCEL

İngiltere hükümeti, Türkiye ve İngiltere’nin yasadışı göçle mücadele kapsamında iş birliği yapacağını ve bu kapsamda atılacak adımları açıkladı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile Kosova’nın kuzeyindeki gerginlikler hakkında görüşme gerçekleştirdi.