Kripto para Haberleri

kripto para haberleri ve güncel kripto para gelişmeleri, kripto para ile ilgili tüm video, kripto para fotoğrafları ve kripto para haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Küresel ekonomik gelişmelere ve iş dünyası haberlerine oldukça duyarlı olan kripto para piyasalarında Fed tutanaklarına ve SpaceX haberlerine ilişkin panik...

EKONOMİ

Kripto para piyasalarında fiyat oynaklığının sürdüğü yılın ilk yarısı geride kalırken, yıla iyi başlayan Bitcoin'e ilişkin bir rapor yayımlandı.

EKONOMİ

Kripto endüstrisinin karşı karşıya kaldığı en önemli problemlerden biri hack olayları.

EKONOMİ

Uzun süredir yatay hareketlilik gösteren Bitcoin dün kritik direnç 29.500$ seviyesinin üzerine çıksa da kalıcılık sağlayamadı.

EKONOMİ

Gate.io Türkiye Araştırma Müdürü Sevcan Dedeoğlu, Ödeme hizmetleri sağlayıcısı PayPal'in dolara endeksli sabitkoin duyurusunun, kripto piyasalarının gündemini değiştirdiğini belirtti.

EKONOMİ

Sektördeki son gelişmeleri değerlendiren kripto para borsası OKX'un CMO'su Haider Rafique, "Uluslararası para transferinin geleceğinde kripto ve blok zinciri var"...

EKONOMİ

ABD'de geleneksel yatırım şirketlerinin Bitcoin'i borsa yatırım fonuna dönüştürmeye yönelik başvurularıyla kripto para birimlerinde temmuz ayı hareketli başladı.

EKONOMİ

Kripto para platformu Gate TR Araştırma Müdürü Sevcan Dedeoğlu, sektörde mayıs ayında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.