Kurban Haberleri

kurban haberleri ve güncel kurban gelişmeleri, kurban ile ilgili tüm video, kurban fotoğrafları ve kurban haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD’de 1968’de faili meçhul cinayete kurban giden İkinci Dünya Savaşı gazisi Hiram Grayam’ın katili 56 yıl sonra, ölümü öncesi suçunu...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenledi.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimleri Petek Ertüre Oal ve Serdar Oal çifti baş başa yurtdışı tatiline çıktılar.

MAGAZİN

Beyaz Group İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Cihan Aslan Özkan, Kurban Bayramına ailesi ile Bodrum Rixos’da tatil yaparak geçiriyor.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'le bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile telefonda görüştü.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Mübarek Kurban Bayramı’nın ilk gününde kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik İsveç’te yapılan aşağılık eylemi lanetliyorum.

SonDakika

AK Parti Sözcüsü Çelik: İsveç makamlarının Kurban Bayramı günü bir cami önünde Kur'an-ı Kerim yakmak için yapılan başvuruya onay vermesini...