Kuvvetleri Haberleri

Kuvvetleri haberleri ve güncel Kuvvetleri gelişmeleri, Kuvvetleri ile ilgili tüm video, Kuvvetleri fotoğrafları ve Kuvvetleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı.

GÜNCEL

CENTCOM, dün Husilerin fırlatmaya hazırladığı bir füzenin, tespit edilen 10 insansız hava aracının (İHA) ve bu araçların kontrolünün sağlandığı merkezin...

SonDakika

Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali kara suları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerdeki görev süresinin uzatılmasına...

GENEL

IDF Sözcüsü Daniel Hagari, İsrail-Hamas savaşının 2024 süresince de devam etmek üzere planlandığını ve buna yönelik hazırlık yapıldığını belirtti.

GÜNCEL

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, dün Norveç bayraklı ‘Astrinda’ gemisine yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

ABD Hava Kuvvetleri, F-16 savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında Güney Kore’de düştüğünü, pilotun fırlatma koltuğuyla atlayarak kurtulduğunu duyurdu.

GÜNCEL

ABD Hava Kuvvetleri, Ağustos’ta Avustralya’da ve Kasım’da Japonya’da düşen Osprey tipi uçakların görevlerde kullanımının durdurulduğunu duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, dün gece basın toplantısı düzenledi...

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde 10 bine yakın hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı unsurların Kıbrıs Adası'nın güneyindeki uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu gerçekleştirdiğini açıkladı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), bugün sabah yerel saatle 07.00’de başlayan 4 günlük geçici ateşkes öncesinde Şifa Hastanesi’ne giden bazı tünelleri...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün gece düzenlenen hava saldırısında Hamas’ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin konutunun hedef alındığını belirtti.