Londra Haberleri

Londra haberleri ve güncel Londra gelişmeleri, Londra ile ilgili tüm video, Londra fotoğrafları ve Londra haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


DEKORASYON

Karaköy'de bulunan Marriot Autograph Collection Tematik otel serisinden Burduck Otel projesi ile Avrupa'nın En İyi Otel İç Mimarisi ödülünü aldı.

GÜNCEL

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wimbledon bölgesinde bir ilkokula otomobil daldı. Polis, yaralılar olduğunu duyurdu.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Meral Çalışıcı geçtiğimiz gün İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti.

SANAT

Avusturyalı ressam Gustav Klimt’in Yelpazeli Kadın (Lady with a Fan) isimli portresi, İngiltere’nin başkenti Londra’da Sotheby’s tarafından düzenlenen müzayedede 85.3...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere'nin başkenti Londra'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter’i 1-0 mağlup eden Manchester City, karşılaşma sonunda düzenlenen seremoniyle kupasını aldı.

SPOR

Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter'i 1-0 mağlup ederek bu kupayı tarihinde ilk kez müzesine götürdü.

İş Dünyası

Finans sektörünün en saygın yayınlarından biri olan EMEA Finance tarafından verilen Achievement Awards 2022 sahiplerini buldu.

EKONOMİ

51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı.