Karaköy'de bulunan Marriot Autograph Collection Tematik otel serisinden Burduck Otel projesi ile Avrupa'nın En İyi Otel İç Mimarisi ödülünü aldı.

SPACE MİMARLIK LONDRA'DA ÖDÜL ALDI

Kaan Çetinkaya tarafından 1997 yılında kurulan Space Architects and Designers sahibidir. Karaköy’de bulunan Marriot Autograph Collection Tematik otel serisinden ‘Burdock Hotel’ projesi ile otel mimarisi konusunda Londra’dan ödül aldı.

Kelebek’te 'Back to School' dönemi başladı Kelebek’te 'Back to School' dönemi başladı

KAAN - NİHAN ÇETİNKAYA 

Space Mimarlık; otelin mimarisi’nin yanı sıra, otelin temasını oluşturan hikayesi ile ‘BURDOCK’ marka tasarımını hayata geçirdi. Ayrıca bu temayı otelin iç mekanlarında misafirlerine farklı ambiyans yaşatan ve iç mimari tasarımı ile oldukça beğeni topladı.

Marriott gurubuna bağlı tematik oteller zinciri olan Autograph Colletion ailesine katılan ‘Burdock’ markası, hikayesini anadolu kültürün de halı ve kilimlerin üzerinde bulunan bir motiften alıyor. Karaköy’de açılan otel dünyada bir çok yarışma ve yayında takdir görüyor. 

Bu yarışmalardan biri de European Property Awards ödülleri Londra Marriott Grosvenour Otel’de gerçekleşti. Türkiye’den Space Architects & Designers’in sahipleri Kaan Çetinkaya ve Nihan Çetinkaya en iyi otel iç mimarisi ödülünü alarak mutluluklarını paylaştılar.

Editör: MURAT ÖZER