Magazin haberleri Haberleri

magazin haberleri haberleri ve güncel magazin haberleri gelişmeleri, magazin haberleri ile ilgili tüm video, magazin haberleri fotoğrafları ve magazin haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese (60), 4 yıllık sevgilisi Jodie Haydon’a (45) dün Sevgililer Günü’nde evlenme teklif etti.

MAGAZİN

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Şahane Hayatım’ın başrol oyuncusu Hilal Altınbilek’e sette sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Derya Beşerler Namoğlu ve ünlü müzik grubu Gripin’in solisti Birol Namoğlu, tanışma hikâyelerini, aşkın tanımını ve romantik anılarını...

MAGAZİN

Sık sık romantik seyahatlere çıkan Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, aşkı tanımlayarak, en romantik yolculuklarını açıkladı.

MODA

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, New York'ta FENDI Peekaboo IseeU Petite çantası ile görüntülendi.

MAGAZİN

Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında dünyaevine giren iki çocuk annesi Sinem Kobal, gittikleri tatilden aile pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

MAGAZİN

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.

MAGAZİN

Rocky film serisinde başrollerden biri olan Apollo Creed’i canlandıran ünlü ABD’li aktör Carl Weathers, 76 yaşında hayata veda etti.

MAGAZİN

Ferhat Aydın İnvest Holding sahibi Ferhat Aydın çocuklarının sömestr tatili için soluğu Kartalkaya’da aldı.

MAGAZİN

Develi Yönetim Kurulu üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi'nin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simaları Hande Sezer Pekcan ve Berrin Zorlu, kış aylarının soğuk havalarına dayanamayıp sıcak mevsim ülkesi olan Bali...

MAGAZİN

Beşiktaş'ta İş insanı Yasemin Sadıkoğlu'nun bir gece kulübünde darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.