Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

MAG Şubat Sevgililer Günü özel içeriğine konuk olan Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti birbirinden özel açıklamalarda bulundu. “Fazla romantik görünse de bizim için gerçekten de her gün Sevgililer Günü.” Açıklamasında bulunan Engin Hepileri sözlerine şöyle devam etti: “Yani sevgilime; tek bir güne indirgeyerek o günde onu hatırlamak, o gün ona ne kadar değerli olduğunu hissettirmek ya da bir şeyler almak bana çok da samimi gelmiyor.”

İtalya Florasansa’nın kendilerinde çok ayrı bir yeri olduğunu aktaran Beyza Şekerci ise “İtalya bizim için her bir köşesi ile çok romantiktir. Son günlerde daha çok tercih ettiğimiz kuzey ülkeleri seyahatlerimizde de son derece keyifli ve romantik şehirler gezme fırsatımız oldu. Mesela Kopenhag ve Amsterdam gerçekten de sevdiğiniz birisiyle gezmek için ve güzel dakikalar geçirmek için çok ama çok romantik yerler ama İtalya’nın özellikle Floransa bölgesinin bizim için apayrı bir yeri olduğunu söyleyebiliriz. Engin bana evlenme teklifini orada etmişti. Floransa bizim için gerçekten de unutulmaz bir şehir. Elbette ülkemizde de görülmesi gereken, eşinizle ve sevdiğinizle gidebileceğiniz -mesela Ege kıyılarındaki sahiller- gün batımında romantik dakikalar geçirebileceğiniz koylar var.”

Beyonce'den 'Country' albümü ‘Cowboy Carter’ hakkında açıklama Beyonce'den 'Country' albümü ‘Cowboy Carter’ hakkında açıklama

 BEYZA ŞEKERCİ - ENGİN HEPİLER 

Sık sık romantik seyahatlere çıkan Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, aşkı tanımlayarak, en romantik yolculuklarını MAG Okurlarıyla paylaştı.

Sizce aşk nedir? Aşkınızı nasıl ifade edersiniz?

Engin Hepileri: Aşk; insanın yaşadığı en yüce, en ulvi duygulardan biri. Bütün bir hayatını aşkı hiç yaşamadan geçirmiş birisini düşünemiyorum bile. Aşk insanı evir çevirir ve sonunda olgunlaştırır; ama bu süre içerisinde yaşadıklarınız, hayatınız boyunca unutamayacağınız çok özel anlara dönüşür. Daha da önemlisi, o ulvi aşkı hayatınızın her anına yaymaktır.

Sevgililer Günü’nde aldığınız en unutulmaz hediye neydi?

Engin Hepileri: Samimi olmak gerekirse, biz Sevgililer Günü fikrine çok da yakın değiliz. Fazla romantik görünse de, bizim için gerçekten de her gün Sevgililer Günü. Yani sevgilime; tek bir güne indirgeyerek o günde onu hatırlamak, o gün ona ne kadar değerli olduğunu hissettirmek ya da bir şeyler almak bana çok da samimi gelmiyor.

En romantik aşk yolculuğunuzu hangi ülkede gerçekleştirdiniz?

Beyza Şekerci: Biz birlikte pek çok yurt dışı seyahatine gittik. Romantik Paris tatilinden, kültür dolu Londra seyahatlerimize ya da bizi heyecanlandıran kuzey ülkelerine kadar... ama İtalya’nın özellikle Floransa bölgesinin bizim için apayrı bir yeri olduğunu söyleyebiliriz. Engin bana evlenme teklifini orada etmişti. Floransa bizim için gerçekten de unutulmaz bir şehir.

Özel bir randevu için en iyi kıyafet tercihiniz ne olurdu?

Engin Hepileri: Gidilecek olan yerin neresi olduğu çok önemli. Günü özel ve anlamlı kılan, fikrin ve hareketin temelidir. Yani Sevgililer Günü’nü güzel bir restoranda da geçirebilirsiniz, ya da bir kamping alanında da. Her iki yere giderken de farklı şeyler giymeyi tercih edersiniz. Yine önemli olanın, kendimize yakıştırdığımız, bizi iyi hissettiren ve enerjimizi yükselten kıyafetler olduğunu unutmayalım.

Dünyada veya Türkiye’de en çok hangi kentleri romantik buluyorsunuz?

Beyza Şekerci: Biraz önce de söylediğimiz gibi aslında İtalya bizim için her bir köşesi ile çok romantiktir. Son günlerde daha çok tercih ettiğimiz kuzey ülkeleri seyahatlerimizde de son derece keyifli ve romantik şehirler gezme fırsatımız oldu. Mesela Kopenhag ve Amsterdam gerçekten de sevdiğiniz birisiyle gezmek için ve güzel dakikalar geçirmek için çok ama çok romantik yerler. Elbette ülkemizde de  görülmesi gereken, eşinizle ve sevdiğinizle gidebileceğiniz -mesela Ege kıyılarındaki sahiller- gün batımında romantik dakikalar geçirebileceğiniz koylar var.

En sevdiğiniz romantik film hangisi?

Beyza Şekerci: Dirty Dancing.

Engin Hepileri: Sweet November.

Editör: MURAT ÖZER