Meeting Haberleri

meeting haberleri ve güncel meeting gelişmeleri, meeting ile ilgili tüm video, meeting fotoğrafları ve meeting haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye görüşmesi Dolmabahçe Çalışma Ofisinde sona erdi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, iki günlük G7 Dışişleri Bakanları toplantısı için geldiği İtalya’da basına açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’nın Lahey şehrinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’nın Lahey şehrinde Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass ve ABD...

GÜNCEL

İsrail Başbakanlığı, Mısır’ın başkenti Kahire’de yapılan ateşkes görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, dün gece İran’ın saldırıları sonrası telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile görüştü. Brussels

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi'nin Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı Mike Rogers'ı Ankara'da kabul etti.