Meeting Haberleri

meeting haberleri ve güncel meeting gelişmeleri, meeting ile ilgili tüm video, meeting fotoğrafları ve meeting haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Viyentiyan’da bugün Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi Toplantısına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi Afrika ve Akdeniz/Yapay Zeka ve Enerji Konulu Yüksek Düzeyli Oturumu’na katılmak üzere gittiği İtalya’da oturum...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Prag'da bir araya geldi.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çin’in başkenti Pekin’de Çin Halk Cumhuriyeti Doğal Kaynaklar Bakanı Wang Guanghua ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping’in Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile üçlü görüşmesi...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile Tel Aviv'de bir araya geldi...