Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi'nin düzenlediği Borgo Egnazia’da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni tarafından karşılandı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN - GIORGIA MELONI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi Afrika ve Akdeniz/Yapay Zeka ve Enerji Konulu Yüksek Düzeyli Oturumu’na katılmak üzere gittiği İtalya’da oturum öncesi ülkelerin liderleriyle ayaküstü sohbet etti.

LULA DA SİLVA - AL NAHYAN - RECEP TAYYİP ERDOĞAN 

Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye dair yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İtalya’da Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN - JOE BİDEN 

Görüşmede Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail’in Filistin topraklarında uyguladığı soykırım politikalarına İslam Dünyası’nın birlik içinde karşı koymasının önemli olduğunu söyledi.

EMMANUEL MACRON - RECEP TAYYİP ERDOĞAN 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’de acil ve kalıcı ateşkes sağlanmasının ve insani ihtiyaçlar için bölgeye gönderilen yardımların kolaylıkla Filistinlilere ulaştırılmasının birincil gündem başlığı olarak ele alınıp bunlar için çaba sarf etmek gerektiğini ifade etti” denildi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN -  ANTONİO GUTERRES 

II ABDULLAH - RECEP TAYYİP ERDOĞAN 

CHARLES MİCHEL - RECEP TAYYİP ERDOĞAN 

G7 LİDERLER ZİRVESİ 

Editör: Admin Admin