Mehmet Haberleri

mehmet haberleri ve güncel mehmet gelişmeleri, mehmet ile ilgili tüm video, mehmet fotoğrafları ve mehmet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Global Ports Holding’in Fas’taki Kazablanka Kruvaziyer Limanı’nın yeni kruvaziyer terminalinin 15 yıl süre ile işletme imtiyazı ihalesi için vermiş olduğu...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 Mart ayı dış ticaret verilerine ilişkin açıklama yaptı.

İş Dünyası

Global Yatırım Holding bağlı kuruluşu ve dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding, Birleşik Krallık’ın en çok ziyaret...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı mart ayı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira geliri elde edip beyanname vermeyen mükellefleri tespit etmeye yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, " Kamuda harcama kontrolü yaparak tasarrufu ön planda tutacağız" dedi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, "Oy oranları üzerinden genel seçimlere yönelik hesap yapanlar boşa uğraşmasınlar"...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uygulamaya koyduğumuz program sayesinde Türkiye’nin dış finansmana erişimi güçlü seyrine devam ediyor" dedi.

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, "VAR'da görev alan hocalarımıza sesleniyorum, VAR’da bu sıkıntıları bundan sonra istemiyoruz” dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile EBRD arasında deprem bölgesine 500 milyon euro finansman desteği sağlanmasına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.

SPOR

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Trabzon'da yaşanan futbol dışı olaylarla ilgili açıklama yaptı.