Messika Haberleri

messika haberleri ve güncel messika gelişmeleri, messika ile ilgili tüm video, messika fotoğrafları ve messika haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Şarkıcı Doja Cat, Londra'da Finsbury Park'ta düzenlenen 2024 Wireless Festivali’nde Messika mücevherleriyle sahne aldı.

MODA

Güzel aktris Scarlett Johansson, "Fly Me To The Moon" fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ve asil duruşuyla büyüledi.

MODA

Messika Yüksek Mücevher Koleksiyonu Başyapıtlarından Midnight Sun'ın İkinci Serisini Olağanüstü Bir Etkinlik İle Tanıttı

MAGAZİN

Scarlet Turnesi kapsamındaki bir konseri nedeniyle şehirde bulunan şarkıcı Doja Cat, Messika'nın Rue De La Paix'deki amiral mağazasında görüntülendi.

MODA

Mücevher evi Messika, Valérie Messika Vakfı aracılığıyla dünya genelinde gençlere yardım etme konusundaki uluslararası taahhütlerini artırıyor.

MODA

Geçtiğimiz gece Bad Bunny, Vogue World: Paris etkinliği kapsamında Place Vendome'da Messika mücevherleriyle sahne aldı.

MODA

Messika, Palais des Festivals’de gerçekleşen 77. Cannes Film Festivali'nde, "Le Deuxième Acte" gösterimi ve açılış töreni kırmızı halısına damgasını vurdu.

MAGAZİN

Ünlü aktris ve şarkıcı Selena Gomez, Martinez Hotel’de Messika yüksek mücevher tasarımlarıyla objektiflere takıldı.

MODA

Selena Gomez 77. Cannes Film Festivali'nde Emilia Perez filminin fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ile büyüleyici bir görünüm sergiledi.

MODA

Messika, Palais des Festivals’de gerçekleşen 77. Cannes Film Festivali kırmızı halısında Romee Strijd ve Taylor Hill ile damga vurdu.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü Barbadoslu güzel şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz günlerde Hollywood'daki "Fulljoy" lansman partisinde objektiflere katıldı...

MODA

Jennifer Lopez, Instagram'daki bir gönderide Messika Midnight Sun yüksek mücevher koleksiyonundan Fiery kolyesini takarken adeta göz kamaştırdı.