Ministery Haberleri

ministery haberleri ve güncel ministery gelişmeleri, ministery ile ilgili tüm video, ministery fotoğrafları ve ministery haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Katar Dışişleri Bakanlığı, bugün yaptıkları açıklamada İsrail-Hamas arasındaki insani aranın sona ermesiyle birlikte İsrail’in Gazze’ye saldırılarının yeniden başlamasından üzüntü duyduklarını...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’da İrlanda Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı Micheal Martin ile görüştü.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanlarının bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da ABD Dışişleri Bakanı Blinken...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin'de 20 ülkenin dışişleri bakanlarının katıldığı toplantının kapalı oturumunda konuşma yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arjantin Dışişleri Bakanı Santiago Cafiero ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile telefonda görüştü.

GENEL

Norveç Dışişleri Bakanı Anniken Huitfeldt ve Finlandiya Dışişleri Bakanı Elina Valtonen Norveç’in başkenti Oslo’da bir araya geldi.