Muhteşem Haberleri

muhteşem haberleri ve güncel muhteşem gelişmeleri, muhteşem ile ilgili tüm video, muhteşem fotoğrafları ve muhteşem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Özgür Masur, Cumhuriyetimizin 100. yılını, ANATOLIA by ÖZGÜR MASUR koleksiyonunu, Tersane İstanbul’da muhteşem bir defileyle sundu.

MÜZİK

Simge Atlantis Yapım organizasyonuyla Turkcell Vadi ’de muhteşem bir konsere imza attı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Grammy Ödüllü Buika, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla 25 ve 26 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesinde sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Türk Pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan, hız kesmeden yaz turnesine devam ediyor.

MÜZİK

Her dönem popüler olan hitlerinden oluşan repertuvarıyla büyük ilgi gören Gülben Ergen konserden konsere koşmaya devam ediyor.

MÜZİK

Monte Carlo la Société des Bains de Mer (SBM), 19 Ağustos’ta Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda Tarkan’ı bir kez daha ağırladı.

MÜZİK

Ünlü pop yıldızı Hande Yener, sahne performansı ve güzelliğiyle on binlerce kişiyi mest etti...

MÜZİK

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde hazırlanan ‘Aliağa Sanat Günleri’nde bu hafta ünlü şarkıcılar Emir Can İğrek ve Zeynep...

MÜZİK

Yaptığı şarkılar kadar unutulmaz sahne şovlarıyla da dillerden düşmeyen Ünlü Popçu Hande Yener, yıllar geçse de popülerliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.

MÜZİK

Dünyaca ünlü yıldız Robbie Williams Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelde sahne aldı.

MAGAZİN

Muhteşem fiziği, disiplini ve eğlenceli tavırlarıyla, efsane grubu Hepsi’nin üyelerinden Yasemin Yürük, “Bu yaz ilk olarak Bali tatilim vardı, temmuzda...