New York Haberleri

New York haberleri ve güncel New York gelişmeleri, New York ile ilgili tüm video, New York fotoğrafları ve New York haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'taki Türkevi'nde Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

GÜNCEL

ABD’de bir haftadır etkili olan şiddetli kar fırtınaları sebebiyle en az 41 kişinin hayatını kaybetti.

GÜNCEL

ABD’de ülke genelinde yaşanan kar fırtınası ve zorlu hava koşulları sebebiyle birçok eyalette acil durum uyarıları verildi.

MODA

NOCTURNE ve Hande Erçel, lüks ve şıklığı buluşturan tasarımlarla yeni yıla göz alıcı bir giriş yapıyor...

SİNEMA

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'i yıllar sonra Netflix'te buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı, 76 ülkenin Top 10 listesinde, 13 ülkede...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail-Filistin çatışmasını durdurmaya ve kalıcı barışı sağlamaya yönelik temaslarda bulundu. 

SİNEMA

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

MODA

Dünyaca ünlü model Taylor Hill UGG ® markasının classic Dipper modelinin chesnut rengiyle tamamladığı kombiniyle New York’ta görüntülendi.

SİNEMA

Netflix'in yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın özel gösterimini dün New York'un ikonik salonu Paris Theatre’da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirdi.

CEMİYET

Suzan Sabancı ve Linda Wachner’in eş başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti (ATS), Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılını The Plaza Hotel New...

GENEL

Azerbaycan'ın ulusal lideri Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yıldönümü, New York'un saygın kurumlarından Yale Club'da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle onurlandırıldı.