Ömer Haberleri

Ömer haberleri ve güncel Ömer gelişmeleri, Ömer ile ilgili tüm video, Ömer fotoğrafları ve Ömer haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın açıkladığı dış ticaret verilerini değerlendirdi.

İş Dünyası

Türkiye - Slovakya İş Konseyi Başkanı Harika Güral, “Slovakya'yı bölgesel ticaret ve taşımacılıkta büyük Avrupa pazarlarına kolay erişim sağlayan kilit...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto, 'JETCO 1'inci Dönem Toplantısı'nda bir araya geldi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara'da '6'ncı Kümelenme Konferansı ve Çalıştayı'na katıldı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malatya'da Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin değerlendirme toplantısına katıldı.

GÜNCEL

Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu İstanbul’da düzenlendi. Foruma Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat katıldı. 

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2023 yılında ithalatın yüzde 1, dış ticaret açığının da yüzde 3,2 düştüğünü duyurdu.

SonDakika

AK Parti sözcüsü Çelik: Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip...

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Moldova Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik Kalkınma ve Dijitalleşme Bakanı Dumitru Alaiba ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye ve Birleşik Krallık arasında elektrikli araçların menşe kurallarına ilişkin geçiş sürecinin uzatıldığını açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakü'de Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov ile heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi.