Oranı Haberleri

oranı haberleri ve güncel oranı gelişmeleri, oranı ile ilgili tüm video, oranı fotoğrafları ve oranı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle Haliç Kongre Merkezinde bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB),  Ekim 2023 dönemine ilişkin imalat sanayi kapasite kullanım oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2023 dönemine ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı.

EĞİTİM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin yetişkin eğitimi araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2023 dönemine ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

DESA, başarılı operasyonel performansı ve yüksek kar artış oranıyla dikkat çeken 2023 yılı ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı.

SonDakika

Resmi Gazete'de yayımlanan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası kararı ile, zorunlu karşılıklar hakkında tebliğde değişikliğe gidildi. Kur Korumalı Mevduat Hesapları için...

GENEL

ABD’nin Ukrayna yapılacak 800 milyon dolarlık askeri yardım paketinde bulunan ‘misket bombası’ sivil toplum kuruluşlarının eleştirisine sebep oldu.

EKONOMİ

Fırsat eşitliği alanındaki çalışmalarını ve uygulamalarını “Kadın Platformu” çatısı altında sürdüren Yıldız Holding, 2022 Raporu’nu açıkladı.