Oturumunda Haberleri

oturumunda haberleri ve güncel oturumunda gelişmeleri, oturumunda ile ilgili tüm video, oturumunda fotoğrafları ve oturumunda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye ve Fas arasında sosyal hizmetler alanındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve genişletilmesine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan, Birleşmiş Milletler'de ‘İsrail’ protestosu...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, dün geleneksel olarak ABD Kongresinin ortak oturumunda yılda bir kez yaptığı ‘Birliğin Durumu’ konuşmasında ülkenin dış...

GENEL

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Cenevre kentinde düzenlenen İnsan Hakları Konseyi'nin 55’inci Oturumu'nda konuştu...

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Cenevre kentinde düzenlenen 55. İnsan Hakları Konseyi Oturumu’nda konuştu.

İş Dünyası

Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda konuştu.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson güveni yeniden inşa etmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Güvenlik Konseyi'nde düzenlenen üst düzey katılımlı Filistin oturumunda konuştu.

GENEL

Güney Afrika’nın İsrail’e karşı Uluslararası Adalet Divanı’nda açtığı soykırım davasında Güney Afrika Perşembe günü iddialarını ortaya koydu, İsrail ise dün...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Turkuvaz Medya Grubu tarafından 3'üncüsü düzenlenen Finansın Geleceği Zirvesi'nde 'Para Sohbetleri' oturumunda konuştu.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA 9. Parlamento Başkanları Konferansı 1. Oturumu’nda konuştu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Herkes sorumluluklarını üstlenmelidir. Bu bir hakikat anıdır. Tarih hepimizi yargılayacaktır" dedi.