Palestine Haberleri

palestine haberleri ve güncel palestine gelişmeleri, palestine ile ilgili tüm video, palestine fotoğrafları ve palestine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Kolombiya Devlet Başkanı Petro, dün Gazze’de yardım almaya çalışırken 100 Filistinli sivilin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nda resmi açılış programının ardından Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın moderatörlüğünde 'Gazze Temas Grubu' paneli düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, 26 Şubat'ta Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'in Filistin'deki işgal ve ilhak uygulamalarına ilişkin sunum yapacak.

GENEL

ABD’nin BM Büyükelçisi Greenfield, Cezayir’in BM’ye sunduğu ve acil ateşkesi içeren karar taslağının oylama sunulması halinde kendileri tarafından veto edileceğini...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 25 bin 105 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 24 bin 100 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Kızılay’ı, İsrail güçlerinin Cibaliye’de ambulans merkezine baskın düzenleyerek sağlık görevlilerini gözaltına aldıklarını ve görevlilerin nereye götürüldüğünü bilmediklerini belirtti.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 453 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü...

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İsrailli ‘aşırılıkçı yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdüklerini belirterek bu kişilerin İngiltere’ye girişini yasakladıklarını duyurdu.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’nın Barselona kentinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü