President Haberleri

president haberleri ve güncel president gelişmeleri, president ile ilgili tüm video, president fotoğrafları ve president haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, önceki gün 'Dünya Ekonomik Forumu’nun en ilgi çeken açık oturumları arasında yer alan “Avrasya için...

GÜNCEL

Japonya Başbakanı Fumio Kishida, bugün yaptığı ‘afete karşı tedbirler’ toplantısında depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 60’ı geçtiğini duyurdu.  

GÜNCEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, savaşta öldürülen İsrail askerlerinin aileleriyle bir araya geldi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, dün yaptığı açıklamada Avrupa Konseyi'nin Ukrayna'nın AB'ye katılım müzakerelerini başlatma kararı aldığını belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte’de Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Washington’a yaptığı ziyaret kapsamında dün ABD Başkanı Joe Biden ve ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, COP 28 kapsamında Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nin yapıldığı Dubai Expo Center’e geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.