Red Haberleri

red haberleri ve güncel red gelişmeleri, red ile ilgili tüm video, red fotoğrafları ve red haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 6. durağı olan Çekya’da Most Pisti’nde gerçekleşen ilk yarışı galibiyetle...

MEKAN

Avantgarde Refined, Türkiye'nin eşsiz destinasyonlarından Yalıkavak’ta ünlü isimleri özel bir hafta sonu davetinde ağırladı.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, İsrail askerlerinin 8 Haziran’da Nusairat kampına düzenlediği, 274 Gazzeli sivilin hayatını kaybettiği rehine kurtarma operasyonunda, bölgeye insani yardım...

MODA

Messika, Palais des Festivals’de gerçekleşen 77. Cannes Film Festivali'nde, "Le Deuxième Acte" gösterimi ve açılış töreni kırmızı halısına damgasını vurdu.

MODA

Selena Gomez 77. Cannes Film Festivali'nde Emilia Perez filminin fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ile büyüleyici bir görünüm sergiledi.

MODA

Messika, Palais des Festivals’de gerçekleşen 77. Cannes Film Festivali kırmızı halısında Romee Strijd ve Taylor Hill ile damga vurdu.

SPOR

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ikinci yarışını zirvede tamamladı.

MODA

Dünyaca ünlü isimlerin Golden Globes, Annual Governors ve Creative Arts Emmys ödül törenlerinde FENDI seçimleriyle göz kamaştırdı.

MODA

Aktrist Naomi Watts 81. Altın Küre Ödülleri'nde (Golden Globes) FENDI Couture seçimi ile adeta gözleri kamaştırdı.

MODA

Güzel aktrist Christina Ricci, Altın Küre ödül törenin kırmızı halısında FENDI Couture şıklığı ile göz kamaştırdı.

SPOR

Red Bull’un yüksekliğe meydan okuyan etkinliği Red Bull Cliff Diving World Series 2023, Yeni Zelanda’da gerçekleşen son etapla tamamlandı.

MODA

NOCTURNE ve Hande Erçel, lüks ve şıklığı buluşturan tasarımlarla yeni yıla göz alıcı bir giriş yapıyor...