Rusyanın Haberleri

Rusyanın haberleri ve güncel Rusyanın gelişmeleri, Rusyanın ile ilgili tüm video, Rusyanın fotoğrafları ve Rusyanın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, Kırım’da bir Rus donanma gemisinin Ukrayna tarafından vurulması sonrasında açıklama yaparak son 4 ayda Rusya'nın...

GÜNCEL

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın işgal ettiği bölgelerde 15-17 Mart 2024’te Başkanlık Seçimi yapma kararı almasına tepki gösterdi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov’u kabul etti.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın başkenti Moskova’da, Rosatom Başkanı Aleksey Lihaçev ile görüştü.

GÜNCEL

Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya’nın dün gece ülkenin güneydoğusundan İHA saldırısı başlattığını duyurdu.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Konseyi, bugün Rusya’nı Ukrayna'yı işgali sebebiyle 1800 kişi ve kuruluşa uygulanan mevcut yaptırımları 6 ay uzattı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, "Rusya, Chasiv Yar yakınlarında yardım görevlilerinin aracını vurdu" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Rusya’nın başkenti Moskova’ya gitti.

GÜNCEL

İngiltere Savunma Bakanlığı’nca yayımlanan istihbarat raporunda, Rusya’nın Kırım ve Herson’da faaliyet gösteren birliklerin birleştirileceğini ve yeni bir ordu kurulacağını belirtti.

GENEL

Rusya’nın Washington Büyükelçisi Anatoly Antonov, ABD Hazine Bakanlığı’nın son açıkladığı yaptırımlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

GÜNCEL

Rusya’nın başkenti Moskova’nın kuzeyindeki Sergiyev Posad kentinde patlama meydana geldi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın savaş alanında ‘iflas’ ettiğini belirterek, savaşın Rus topraklarına döndüğünü belirtti.