Saldırıları Haberleri

saldırıları haberleri ve güncel saldırıları gelişmeleri, saldırıları ile ilgili tüm video, saldırıları fotoğrafları ve saldırıları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD’ye yapacağı ziyaret öncesi havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanaani, İsrail’in Yemen’in Hudeyde limanı bölgesine düzenlediği hava saldırısını kınadı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın devam eden saldırılarının ve Gazze’ye insani yardımı görüştü.

GÜNCEL

İsrail’in Han Yunus’ta, yerinden edilmiş sivillere düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 90’a, yaralı sayısı ise 300’e yükseldi.

GENEL

Fransa Dışişleri Bakanlığı, UNRWA’YA 5 milyon euro yardım yapacağını duyurdu.

GENEL

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ile Gazze'de ateşkesin sağlanması konusunu görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için gittiği Washington’da Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

GÜNCEL

İsrail, dün Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde sivillerin sığındığı bir okula saldırı düzenledi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin başkenti Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75. yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75’inci yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, dün Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırıları ile ilgili olarak açıklama yaptı

GENEL

İskoçya’nın eski Birinci Bakanı Hamza Yusuf, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarını kınayan devletlerin İsrail’e silah satışı yaparak Gazze’de yaşananlara sessiz...