Seyahat Haberleri

seyahat haberleri ve güncel seyahat gelişmeleri, seyahat ile ilgili tüm video, seyahat fotoğrafları ve seyahat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Fransa Dışişleri Bakanlığı, dün vatandaşlarına bölgedeki ‘askeri gerilim riski’ sebebiyle İran, Lübnan, İsrail ve Filistin’e seyahat etmekten kaçınmaları konusunda uyardı.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Brezilya'ya gerçekleştirdiği ziyaretinde Brezilyalı mevkidaşı Lula ile çekilen fotoğrafları sosyal medyada dikkat çekti.

EKONOMİ

Dubai'nin Ekonomi ve Turizm Bakanlığı'nın (DET) son verilerine göre, Dubai 2023 yılında rekor kıran bir yıl yaşadı ve 17,15 milyon...

MEKAN

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a prestijli ödüllerle turizm alanındaki mükemmelliğini bir kez daha tescilledi...

CEMİYET

TEMA-K hanımları, tarihi zenginliği, göz alıcı mimarisi, çevresindeki doğal zenginlikleri ve doyurucu mutfağıyla büyüleyici bir ülke olan Kardeş Ülke Azerbaycan'a...

GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı, dün ‘dünyanın çeşitli yerlerinde artan gerilim’ sebebiyle vatandaşlarına seyahat ederken 'tetikte olma' uyarısı yaptı.

GÜNCEL

İsrail'deki ABD Büyükelçiliği ülkedeki ABD vatandaşlarına yönelik uyarı yapıp Gazze ve çevresine seyahat yasağının devam ettiğini duyurdu.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Dilek Odabaş, İtalya-İsviçre-Hırvatistan yurtdışı seyahat tatilinden sonra rotasını Çeşme ve Bodrum’a çevirdi.