Soruşturma Haberleri

soruşturma haberleri ve güncel soruşturma gelişmeleri, soruşturma ile ilgili tüm video, soruşturma fotoğrafları ve soruşturma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatıldı" dedi.

SonDakika

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının bitiminde maçın hakemi Halil Umut Meler’e yönelik saldırının gerçekleştiği olaylarda sorumluluğu bulunanlar...

GÜNCEL

100 milyon liralık dolandırıcılık iddiasıyla gündeme gelen Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

SonDakika

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İçişleri Bakanlığı'na saldırı girişimi ile ilgili soruşturma detaylı bir şekilde devam ediyor.

ASAYİŞ

Ankara'nın Çankaya ilçesinde TBMM ve bakanlıkların bulunduğu bölgede patlama ve silah sesleri duyuldu.

SonDakika

Bakan Yerlikaya: Sosyal medya hesaplarından acımızın olduğu noktada görüntüleri paylaşanlarla ilgili soruşturmayı başlattık.

GÜNCEL

ABD’nin güneyindeki Louisiana eyaletinde 22 Ağustos’ta çıkan orman yangınlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yangınların çıkış nedeninin ‘kundaklama’ olduğu tespit edildi.

GÜNCEL

Pakistan Başbakanı Shehbaz Sharif, Yunanistan makamlarına göre 78 kişinin öldüğü ve yüzlerce göçmenin denizde kaybolduğu tekne faciası ile ilgili soruşturma...

GÜNCEL

İçişleri  Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki MKE'ye ait Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda yaşanan patlamanın soruşturulduğunu belirtti.