SU Haberleri

SU haberleri ve güncel SU gelişmeleri, SU ile ilgili tüm video, SU fotoğrafları ve SU haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilikle ilgili 'yaşı yükseltme' diye bir gündemlerinin olmadığını aktararak "Şu anda, böyle bir çalışmamız yok" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölgemizde yaşanan savaş ve çatışmaların gıda krizini derinleştirdiğini görüyoruz" dedi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Filistin-İsrail arasındaki savaş) 3 gündür gerek bölge gerek dünya liderleriyle görüşüyorum, konuşuyorum. Şu an itibarıyla Gazze'de gıda yok,...

GENEL

İsrail Enerji ve Altyapı Bakanı Israel Katz, Gazze’ye su akışının kesilmesini emrettiğini duyurdu.

GÜNCEL

ABD’nin New York kentinde yoğun yağışlar nedeniyle su baskınları meydana geldi. Eyalet Valisi Kathy Hochul, OHAL ilan etti.

SonDakika

AFAD: Meteoroloji göre İstanbul'da kuvvetli yağışların yarın sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Sel, yıldırım, su baskınlarına karşı dikkatli olunmalıdır

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin Avrupa yakasındaki kuzey ilçelerinde etkili olan yağışlarla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da etkili olan su taşkınlarının son durumu hakkında açıklama yaptı...

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: İstanbul’da etkili olan yoğun yağış sebebiyle meydana gelen su taşkını olayında 2 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti....

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağdat’ta Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

ASAYİŞ

Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki orman yangınına, ekipler arazinin sarp olması nedeniyle karadan müdahalede güçlük çekiyor.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Şu anda beklentimiz Avrupa Birliği kanadından o beklentilerin cevabını almak" dedi.